THOUSANDS OF FREE BLOGGER TEMPLATES

Wednesday, November 10, 2010

Suka Menguji..~

haa..~ neh aku nak gtau korg psl peel aku lak..
peel aku yg satu neh memang pelik sikit..
tapi tah kenapa,aku suka sgt2 uji org sekeliling aku..
lagi2 bf aku..memang aku suka uji dia..

aku bukan pe,
aku saje je sebenarnya..saje nk tgk perangai dia mcm mana..
jenis yg cool ke,sabar ke,cepat melatah ke..itu je..

Jenis-jenis ujian yg aku berikan:
aku akan cube suh kitorg jgn cntct sms or call or jumpa dlm masa seminggu..


kalau dh pas seminggu,aku akan up lagi seminggu..hahaha

sekarang neh..,
ujian yg aku berikan pd dia..

jangan sms,call,n jumpa aku dlm masa sebulan..
atas alasan dia wat hal,padahal tkda besar mana pun hal tuh..
aku tak kisah pun,tp tuh salah satu point aku leh uji dia..hahaha!

aku dah tak jumpa dia,dah bape bulan ek?
last jumpa open house raya dato zulhasnan buat..kt depan carrefour wangsa maju tuh..

musti korg pk aku neh kejam kan?mcm neh..
hahahaha!!
wengg wengg~!!!

tapi serius,aku memang suka uji org yg aku syg..
aku nak tgk dorg macam mana..

tapi,cmne lak bila org uji aku???
hahahaha!! serius aku tak kisah...
sape uji aku je penah rasa bengang yea..
dulu mungkin aku kisah,tapi sekarang
TIDAK SAMA SEKALI!

2 Walkie-Talkie:

bro a'maL said...

banyak dah ujian kamu dapat atasi? ingat, jangan bongkak. takut nanti Tuhan berikan sesuatu yang tak dapat kita tanggung. sentiasa la bersyukur dan ingat pada Nya. moga kita sama sama dapat bermuhasabah diri dan sentiasa dipermudah dan di bawah lindungan Nya. amin.

Shakura Zahara said...

insyaAllah..anda juga wira..amin.